Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Rednic va antrena o formaţie din Osetia de Nord ? FC Alania Vladikavkaz

Mircea Rednic va antrena o formaţie din Osetia de Nord ? FC Alania Vladikavkaz

Mircea Rednic va antrena o formaţie din Osetia de Nord ? FC Alania Vladikavkaz
11 Aug 2009   •   15:37

Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic a semnat un acord valabil pe cinci luni cu formaţia Alania Vladikavkaz din liga secundă rusă. ?Este o aventură nouă pentru mine, nu mi-e teamă, am fost primit extraordinar aici. Sper să intrăm în prima ligă şi atunci mă voi simţi împlinit?, a declarat antrenorul de 48 de ani pentru Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, dacă va ajunge cu Alania în prima ligă, Rednic îşi poate prelungi contractul pe încă două sezoane cu formaţia din Osetia de Nord.

Numirea lui Rednic vine după ce, luni, clubul FC Alania Vladikavkaz a anunţat că l-a demis pe Valeri Petrakov din funcţia de antrenor principal. Gruparea rusă îl numise iniţial pe Alexander Yanovsky în funcţia de antrenor interimar.

La Alania a jucat în 2005 şi Iulian Tameş, jucătorul lui FC Argeş, iar atacantul Cristian Tudor a fost pus pe liber la începutul acestui sezon de către clubul din Rusia.

FC Alania Vladikavkaz se află pe locul trei în liga secundă a Rusiei, cu 40 de puncte: patru mai puţine decât ocupanta primului loc, Şinnik Iaroslavl, şi la doar un punct de locul doi, care asigură de asemenea promovarea în prima ligă.

Cel mai de succes sezon din istoria celor de la Alania s-a desfăşurat în 1995, când gruparea din Osetia de Nord a reuşit să cucerească titlul în Rusia, după ani buni în care Spartak Moscova a dominat campionatul. În preliminariile Ligii Campionilor, însă, Alania a fost eliminată de Glasgow Rangers cu scorul general de 10-3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic Rusia
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close