Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho a înjurat şi agresat un jurnalist italian şi şi-a pus presa în cap

Mourinho a înjurat şi agresat un jurnalist italian şi şi-a pus presa în cap

Mourinho a înjurat şi agresat un jurnalist italian şi şi-a pus presa în cap
Sursa foto: jose mourinho
15 Dec 2009   •   11:46

Portughezul Jose Mourinho a arătat din nou că este o "bombă cu fitil scurt" la ultimul meci al echipei sale, când a agresat fizic şi verbat un jurnalist de la Corriere dello Sport. Antrenorul lui Inter a sărit la Andrea Ramazzotti la pauza meciului Atalanta - Inter, după ce a văzut că acesta pătrusese într-o zonă în care, în mod normal, nu avea acces. Uniunea Jurnaliştilor de Sport din Italia a luat foc şi l-a somat, deja, pe preşedintele Moratti să ia măsuri.
"Agresiunile verbale şi fizice la care a fost supus colegul nostru de către Mourinho reprezintă cel mai josnic şi alarmant moment al relaţiei dintre fotbal şi presa sportivă. Îi cerem preşedintelui Moratti să intervină energic pentru a-l convinge pe Mourinho să se adapteze la tradiţia care face cinste clubului Internazionale", a comunicat Uniunea Jurnaliştilor de Sport din Italia.
Relaţiile lui Mourinho cu presa din "Cizmă" sunt de mult timp tensionate, iar incidentul care l-a implicat pe jurnalistul Ramazzotti i-a scăzut şi mai mult popularitatea portughezului. Cu toate acestea, faptul că echipa ocupă primul loc în Serie A şi a obţinut, în cele din urmă, calificarea în optimile Ligii Campionilor sunt motive de linişte pentru lusitan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Inter Milano agresiune
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close