Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho, la prima victorie în derby-ul Italiei: Inter ? Juventus 1-0

Mourinho, la prima victorie în derby-ul Italiei: Inter ? Juventus 1-0

Mourinho, la prima victorie în derby-ul Italiei: Inter ? Juventus 1-0
23 Noi 2008   •   00:16

Un gol norocos din partea mijlocașului Sulley Muntari a fost suficient pentru ca Inter să obțină toate cele trei puncte în întâlnirea cu o dezamăgitoare echipă Juventus, în primul Derby D?Italia al lui Mourinho pe San Siro.
Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu Juventus dornică să plece neînvinsă de la Milano și cu Inter negăsind soluția pentru apărarea torinezilor. Partida părea că se îndreaptă spre un 0-0, scor înregistrat și la pauză, însă Inter a reușit să marcheze exact când se aștepta mai puțin. Ibrahimovic a șutat de la marginea careului și Muntari a deviat mingea din apropiere, deși părea că nici măcar nu a văzut mingea venind înspre el. Apărarea lui Juventus a fost prinsă pe picior greșit, fundașii torinezi crezând că ghanezul era în ofsaid.
Inter a continuat să atace și după golul de deschidere, fiind mai încrezătoare ca până atunci, dar Juventus a reușit să țină gazdele departe de poartă. Mai mult, în minutul 82, Juventus a trecut pe lângă egalare, la una din puținele ocazii pe care și le-a creat. Del Piero a fost găsit de o centrare a lui Mauro Camoranesi și a trimis mingea cu capul, dar Julio Cesar a intervenit salvator.
Inter a urcat acum pe primul loc, cu 30 de puncte, și va rămâne acolo indiferent de rezultatele care se vor înregistra duminică, în timp ce Juventus se află acum la șase puncte în spatele liderului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Inter Milano Serie A
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close