Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho recunoşte că l-a înjurat pe ziarist şi surprinde: "Aştept de la el cadou de Crăciun"

Mourinho recunoşte că l-a înjurat pe ziarist şi surprinde: "Aştept de la el cadou de Crăciun"

Mourinho recunoşte că l-a înjurat pe ziarist şi surprinde: "Aştept de la el cadou de Crăciun"
Sursa foto: jose mourinho
16 Dec 2009   •   12:14

Tehnicianul lusitan Jose Mourinho a confirmat faptul că l-a înjurat pe jurnalistul de la Corriere dello Sport, Andrea Ramazzotti, într-o conferinţă de presă ţinută la Milano. Ramazzotti acuzase că a fost "agresat psihic şi fizic" de Mourinho la pauza meciului Atalanta - Inter deoarece pătrunsese într-un spaţiu în care nu avea voie să se afle.
"E adevărat că l-am insultat pe unul din volegii voştri şi că am folosit un cuvânt pe care nu-l pot reproduce aici. În schimb, nu a existat nici o agresiune psihică. Ce am spus acum sper că am spus pentru prima şi ultima oară în carieră", a declarat antrenorul Interului într-o conferinţă de presă la care mai mulţi jurnalişti au ales să nu se prezinte în semn de protest.
Portughezul spune, însă, că nu acceptă decât sancţiunea clubului la care este, considerând abuzivă implicarea instanţelor sportive în cazul său.
"Sancţiunea pe care o voi accepta este cea din partea clubublui meu. Ar fi aberat să apelăm la instanţele sportive, ele n-au nici o legătură cu cazul", a declarat el despre ancheta lansată de FIGC (Federaţia Italiană de Fotbal).
Mourinho a încheiat conferinţa în nota obişnuită, adică în mod arogant, lucru care i-a iritat şi mai mult pe puţinii jurnalişti care au decis să se prezinte la conferinţa de presă.
"Astăzi aş dori să închid definitiv această discuţie, şi cel mai bun fel de a face asta este cu umor, spunând că aştept de la el (n.r. jurnalistul Ramazzotti) pentru că până acum era cunoscut doar Eros Ramazzotti, iar de câteva zile este la fel de cunoscut şi Andrea Ramazzotti", a încheiat Mourinho.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Inter Milano Serie A
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close