Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho şi-a vărsat nervii pe secundul Barcelonei. Vezi ce i-a făcut

Mourinho şi-a vărsat nervii pe secundul Barcelonei. Vezi ce i-a făcut

Mourinho şi-a vărsat nervii pe secundul Barcelonei. Vezi ce i-a făcut
18 Aug 2011   •   10:21

În încăierarea de la finalul SuperCupei Spaniei dintre FC Barcelona şi Real Madrid, Jose Mourinho a creat şi el un moment revoltător în urma căruia ar putea primi o suspendare pe măsură.

În momentul în care jucătorii celor două formaţii au început să se împingă, ca urmare a faultului grosolan făcut de Marcelo la Cesc Fabregas, "The Special One" s-a dus calm spre secundul Barcelonei, Tito Vilanova, şi a părut că îi bagă mâna în ochi. Vilanova l-a împins pe Mourinho, fostul antrenor de la Chelsea şi Inter răsplătind gestul cu un zâmbet.

Întrebat despre incident, Mourinho a negat incredibil că acesta ar fi avut loc şi a spus că nu îl cunoaşte pe Vilanova. "Eu am fost politicos şi am jucat ca un bărbat, nu am căzut la pământ la prima atingere. Nu ştiu cine este acest Vilanova", a spus Mourinho.

La rândul său, Pep Guardiola a declarat despre incidentul dintre cei doi că "imaginile vorbesc de la sine". "Mourinho nu ştie cine e Vilanova? Nu contează, pentru noi este un om foarte important, precum toţi ceilalţi", a mai spus antrenorul Barcelonei.

 



×
Subiecte în articol: Jose Mourinho FC Barcelona Real Madrid
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close