Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu, în presa internaţională: Acoperit de ruşine după cazul cocaina, a picat un nou test antidoping

Mutu, în presa internaţională: Acoperit de ruşine după cazul cocaina, a picat un nou test antidoping

Mutu, în presa internaţională: Acoperit de ruşine după cazul cocaina, a picat un nou test antidoping
29 Ian 2010   •   00:07

Mutu se află din nou în atenţia presei internaţionale. Ştirea cu privire la depistarea lui pozitivă cu sibutramină a făcut înconjurul lumii. CNN, BBC sau Gazzetta dello Sport au relatat faptul că atacantul român, care a mai fost testat pozitiv şi cu cocaină în 2004, îşi pune în pericol cariera cu acest nou scandal.

Iată ce au scris publicaţiile internaţionale, conform Mediafax:

Gazzetta dello Sport
Adrian Mutu este recidivist şu riscă o suspendare între unu şi patru ani.

Corriere della Sera
"Şoc, Mutu depistat pozitiv, riscă patru ani de suspendare"
"Adrian Mutu are din nou probleme. Atacantul român părea că a depăşit problemele fizice şi psihice pe care le-a acuzat în ultimul timp (legate în principal de suma pe care trebuie să o plătească grupării Chelsea pentru cazul cocaina). Cu toate astea, surprinzător, apare o nouă problemă: a fost depistat din nou pozitiv".

The Sun
"Atacantul Mutu a picat testul antidoping, al doilea după cel din 2004".

BBC
"Ştirea privind depistarea pozitivă intervine într-un moment în care Mutu se află într-o formă fizică excelentă".

Daily Mail
"Adrian Mutu, acoperit de ruşine după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, a picat un nou test antidoping în timp ce joacă la Fiorentina".

Eurosport
"Continuă perioada neagră a Fiorentinei. Dar, de data aceasta, nu prestaţiile puţin convingătoare ale elevilor săi sunt cele care tulbură visele antrenorului Cesare Prandelli, ci o ştire care riscă serios să mineze armonia din cadrul echipei. Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină, după meciul Fiorentina - Bari, disputat pe 10 ianuarie. Cu acea ocazie au fost controlaţi patru jucători, doi de la fiecare echipă".

Kicker
"Încă o dată, Adrian Mutu aduce pe prima pagină a ziarelor numele Fiorentinei într-un context negativ".
"Dacă se confirmă analiza primului eşantion, Mutu riscă o suspendare pe viaţă. Chiar şi dacă nu se întâmplă asta, infracţiunea sa poate avea consecinţe. Pentru că sibutramina poate avea ca efecte secundare atacuri de cord şi cerebrale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu presa internationala
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close