Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu marchează iar, însă Fiorentina pierde acasă cu Bologna. Vezi rezultatele din Serie A

Mutu marchează iar, însă Fiorentina pierde acasă cu Bologna. Vezi rezultatele din Serie A

Mutu marchează iar, însă Fiorentina pierde acasă cu Bologna. Vezi rezultatele din Serie A
17 Ian 2010   •   18:21

Internaţionalul român Adrian Mutu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor Fiorentinei pentru a patra oară consecutiv, însă golul lui a contat foarte puţin pentru clubul Viola. Fiorentina a pierdut, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, meciul cu Bologna, disputat pe teren propriu, scor 1-2.

Prima repriză a fost la dispoziţia oaspeţilor, care au deschis scorul în minutul 28 prin Gimenez. Marco Di Vaio a punctat şi el în minutul 45, pentru ca Adrian Mutu să relanseze meciul în minutul 51, fără continuitate însă pentru Fiorentina.

Altfel, Ronaldinho a înscris un hat-trick pentru Milan, după ce Curci a lăsat Siena în zece oameni încă din minutul 10. Milan s-a impus cu 4-0, Borriello înscriind celălalt gol al meciului, şi s-a apropiat la şase puncte de Inter, cu un meci mai puţin disputat, în timp ce Juventus pare că a ieşit complet din lupta pentru titlu, după ce a pierdut la Verona, cu Chievo, scor 0-1.

Adus de la Bayern Munchen, Luca Toni câştigă pas cu pas inima fanilor Romei, cele două goluri ale sale de duminică aducând victoria giallorossilor cu 3-0 în meciul cu Genoa.

Alte rezultate:
Atalanta 3 - 0 Lazio
Parma 0 - 0 Udinese
Sampdoria 1 - 1 Catania
Napoli - Palermo 0-0

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Serie A
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close