Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu se gândeşte cu regret la Balonul de Aur: L-aş fi putut câştiga

Mutu se gândeşte cu regret la Balonul de Aur: L-aş fi putut câştiga

Mutu se gândeşte cu regret la Balonul de Aur: L-aş fi putut câştiga
29 Noi 2011   •   14:31

Adrian Mutu a recunoscut că greşelile din trecut l-au costat chiar şansa de a câştiga "Balonul de Aur". Internaţionalul român a avut o carieră bogată, dar şi afectată de controversele din afara terenului care au dus la suspendarea sa în două rânduri pentru dopaj.

În vârstă de 32 de ani, Mutu părea că se îndreaptă spre glorie când a plecat de la Parma la Chelsea pentru 22 de milioane de euro, în august 2003, dar lucrurile nu au mers cum se aştepta.  "Este evident că ar fi trebuit să iau altfel de decizii în trecut. Dacă aş fi făcut asta aş fi putut câştiga Balonul de Aur. Totuşi, acum e timpul să mă gândesc la viitor şi să nu mai răscolesc trecutul", a declarat Mutu pentru Corriere dello Sport.

Atacantul, care a mai jucat la Inter şi Juventus, se află acum la micuţa Cesena după o aventură de cinci ani cu Fiorentina. "Viola şi fanii echipei vor fi mereu în inima mea. Acum sunt însă la Cesena. A fost greu să îmi intru în joc, dar am reuşit cu răbdare să fac şi acest lucru. Sunt fericit aici şi mă concentrez pe lupta pentru salvarea de la retrogradare cu Cesena", a mai spus Mutu.

Românul, care a înscris două goluri împotriva echipei Genoa weekendul trecut, a marcat trei goluri în nouă partide din Serie A pentru Cesena.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Balonul de Aur
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close