Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu spune că a fost în legitimă apărare. Libanezul l-a insultat şi apoi l-a lovit

Mutu spune că a fost în legitimă apărare. Libanezul l-a insultat şi apoi l-a lovit

Mutu spune că a fost în legitimă apărare. Libanezul l-a insultat şi apoi l-a lovit
11 Dec 2009   •   20:15


Adrian Mutu este încă o dată vedeta presei din Italia. Nu ca fotbalist, ci ca boxer de ocazie. "Briliantul" ar fi lovit cu pumnul un libanez, la petrecerea echipei sale, în Florenţa, însă spune că a fost în legitimă apărare.

Potrivit reconstituirii Poliţiei, jucătorul român l-ar fi lovit pe cetăţeanul libanez, după o altercaţie. Se întâmpla în urmă cu o săptămână, în Florenţa. Într-o locaţie mai mult decât elegantă, petrecerea era pe sfârşite, dar încă se dansa. Nu se ştie de ce s-a ajuns la bătaie. Cert este că puţin după 4 dimineaţa o mulţime zgomotoasă atrăgea atenţia. În centrul ei - Briliantul, iar la doi paşi - un alt bărbat întins la pământ. Martorii ar fi spus că a ajuns acolo după cel puţin un pumn din partea fotbalistului.

Poliţia a identificat doi străini: celebrul fotbalist şi un libanez care declară că a fost lovit cu pumnul în faţă. Bărbatul, în vârstă de 43 ani, a ajuns la spitalul din Santa Maria Nuova, de unde urma să fie externat după îngrijiri de şapte zile. Nu a stat o săptămână. Surse din spital spun că bărbatul a plecat pe picioarele lui după câteva ore, dar că i s-a recomandat repaos şapte zile.

Potrivit unui articol, preluat de site-ul oficial al Fiorentinei, atacantul spune că a fost atacat şi că a fost în legitimă apărare. Libanezul, probabil băut, ar fi început să-l insulte şi apoi a dat în el. Afirmaţia fotbalistului este, se pare, susţinută de nişte imagini surprinse de camerele de supraveghere din hotel. Oricum, poliţiştii încă nu s-au pronunţat.

Aceasta nu este prima oară când Mutu este acuzat de agresiune. În urmă cu trei ani, înaintea unui meci cu Bulgaria, fotbalistul a fost implicat într-un incident asemănător. Un chelner l-a acuzat atunci pe Mutu că l-a înjurat şi apoi l-a bătut cu o rangă în holul hotelului unde erau cazaţi "tricolorii".



Observator

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close