Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Naţionala Egiptului, campioană a Africii, aşteptată la aeroport de preşedintele Mubarak

Naţionala Egiptului, campioană a Africii, aşteptată la aeroport de preşedintele Mubarak

Naţionala Egiptului, campioană a Africii, aşteptată la aeroport de preşedintele Mubarak
Sursa foto: egipt
01 Feb 2010   •   22:20

Fotbaliştii reprezentativei Egiptului au fost trataţi precum faraonii antici după ce s-au acoperit de glorie în Angola, cucerit cel de-al treilea trofeu consecutiv de campioană a Africii. Ahmed Hassan şi compania au fost aşteptaţi la aeroportul din Cairo de şeful statului şi întâmpinaţi cu onoruri. Presa din Egipt consideră reuşita "Faraonilor" una istorică şi meritată".
Delegaţia naţionalei Egiptului a fost întâmpinată, duminică seară, de către preşedintele statului african la revenirea din Angola, unde naţionala "Faraonilor" a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, ediţia 2010. Pe lângă preşedintele Mubarak, fiii săi, Alaa şi Gamal, au fost de asemenea prezenţi la ceremonia de primire. Mai mult, premierul Ahman Nazif şi preşedintele Parlamentului, Gathi Sorour, i-au aşteptat şi ei pe selecţionerul Hasan Shehata şi pe jucători în faţa celor câteva mii de fani care au luat cu asalt aeroportul.
"Egiptenii sunt regii Africii pentru a şaptea oară. Este o performanţă fără precedent, cea mai mare din istoria fotbalului. Specialiştii nu au greşit când au spus că Mondialul pierde prin absenţa Egiptului la turneul final. Egiptul a strivit formaţiile africane calificate la Cupa Mondială", a notat cotidianul Al-Ahram.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close