Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nedved ar putea reveni pe teren, în liga a treia franceză. Cannes i-a transferat deja pe Wiltord şi Koller

Nedved ar putea reveni pe teren, în liga a treia franceză. Cannes i-a transferat deja pe Wiltord şi Koller

Nedved ar putea reveni pe teren, în liga a treia franceză. Cannes i-a transferat deja pe Wiltord şi Koller
14 Ian 2010   •   16:51


Cotidianul francez L'Equipe informează că fostul mijlocaş de la Juventus şi Lazio, Pavel Nedved, ar putea reveni pe terenul de fotbal, urmând să joace pentru echipa AS Cannes din liga a treia franceză.

Cehul în vârstă de 37 de ani, care a câştigat Balonul de Aur în 2003, s-a retras din activitatea profesionistă vara trecută şi a fost curtat de Juventus Torino fie ca asistent al lui Ciro Ferrara, fie chiar ca director.

Inter a părut şi ea interesată să îi ofere lui Nedved un ultim sezon în Serie A, dar mijlocaşul a preferat să rămână retras, insistând că nu mai are rezistenţa necesară să joace la un nivel înalt.

L'Equipe scrie totuşi că AS Cannes i-a făcut lui Nedved o ofertă tentantă de a se alătura clubului unde recent au sosit Sylvain Wiltord şi Jan Koller. Cannes se află în prezent pe locul 13 în Campionatul Naţional Francez, echivalentul Ligii a III-a din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close