Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nicolae Dică are resentimente: "Aş juca la Dinamo, dar la Steaua nu mă mai întorc"

Nicolae Dică are resentimente: "Aş juca la Dinamo, dar la Steaua nu mă mai întorc"

Nicolae Dică are resentimente: "Aş juca la Dinamo, dar la Steaua nu mă mai întorc"
Sursa foto: nicolae dica
09 Iun 2009   •   19:02

Jucător esenţial pentru Steaua în perioada în care echipa din Ghencea a reuşit trei "primăveri" europene consecutive, incluzând o semifinală de Cupa Uefa şi prima calificare după zece ani în Liga Campionilor, Nicolae Dică spune că este mai probabil să joace la Dinamo în viitor decât la echipa unde a cunoscut succesul. Piteşteanul, acum la Iraklis Salonic, nu crede că mai poate juca la Steaua deoarece nu este dorit în Ghencea.
Venit după un sezon execrabil la Catania, Dică speră să aibă mai mult noroc şi mai multe şanse de a juca la echipa elenă. Cu toate că abia s-a parafat împrumutul său la echipa din Salonic, "Dicanio" se gândeşte la o revenire în Liga I. Dinamo este o opţiune pentru atacantul care a marcat 68 de goluri pentru Steaua în toate competiţiile:
"Este incredibil cum a pierdut Dinamo campionatul pe final. Ar fi putut ajunge direct în grupele Ligii Campionilor. Nu m-a vrut nimeni la Dinamo şi de aceea nu am ajuns acolo. Nu ar fi exclus să joc vreodată în Ştefan cel Mare, joc oriunde sunt dorit", a declarat Dică pentru sportro.
"La Steaua nu cred că pot să mă mai întorc, cel puţin ca jucător. A fost o perioadă bună acolo, poate că cea mai bună din cariera mea, dar să nu uităm cum am plecat de la echipă", a rememorat Dică momentele nefericite de la finalul campionatului 2007/2008, când a fost vehement contestat de fanii Stelei pentru lipsa de determinare arătată pe teren.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close