Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nigeria, în semifinalele Cupei Africii. Portarul Enyeama transformă penaly-ul decisiv cu Zambia

Nigeria, în semifinalele Cupei Africii. Portarul Enyeama transformă penaly-ul decisiv cu Zambia

Nigeria, în semifinalele Cupei Africii. Portarul Enyeama transformă penaly-ul decisiv cu Zambia
Sursa foto: enyeama
26 Ian 2010   •   01:07

Ultimul sfert de finală al Cupei Africii pe Naţiuni, disputat de naţionalele Nigeriei şi Zambiei, a fost unul lipsit de goluri şi de spectacol. Calificarea s-a decis la loviturile de departajare, unde portarul nigerian Enyeama mai întâi a apărat o lovitură importantă, a lui Nyirenda, iar apoi a transformat lovitura decisivă. Nigeria va întâlni în semifinale Ghana într-un duel ce se anunţă savuros.
Revelaţia competiţiei, Zambia, a arătat că nu s-a calificat în sferturile de finală degeaba şi a ţinut piept cu brio mai titratei Nigeria. Spre lauda lor, jucătorii din Zambia au ţinut în corzi Nigeria şi au ratat ocaziile mai mari. Cu toate acestea, partida a curs repede spre loviturile de departajare.
Acolo, jucătorii ambelor echipe au arătat stăpânire de sine şi au executat excelent, singurul care s-a pierdut cu firea fiind Nyirenda, de la Zambia, care i-a permis lui Enyeama să-i apere şutul. Acelaşi portar a transformat lovitura decisivă şi a devenit erou.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă teribilă în fața Parcului Crângași din București
x close