Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Noua stea a fotbalului european este din Suedia. Marcus Berg, golgheterul CE de tineret (VIDEO)

Noua stea a fotbalului european este din Suedia. Marcus Berg, golgheterul CE de tineret (VIDEO)

Noua stea a fotbalului european este din Suedia. Marcus Berg, golgheterul CE de tineret (VIDEO)
Sursa foto: marcus berg
27 Iun 2009   •   23:31

Campionatul European de tineret din Suedia se apropie rapid de final, Anglia şi Germania urmând să dispute finala competiţiei luni. Golgheterul turneului este, însă, cu siguranţă deja cunoscut, Marcus Berg, atacant suedez de 22 de ani de la Groningen, marcând 7 goluri în 4 meciuri. Dezinhibat şi creativ în faţa porţii, Berg vrea să se mute în acestă vară într-un campionat puternic, iar Groningen poate spera că va primi o sumă consistentă pentru serviciile sale.
Trei goluri cu Belarus, două cu Serbia şi două cu Anglia, în semifinalele competiţiei l-au făcut pe Marcus Berg, cumpărat de Groningen din Suedia pentru 3 milioane de euro acum doi ani, unul dintre tinerii doriţi ai competiţiei.
"Îmi place foarte mult Primera Division, e un campionat fantastic. Nici Premier League nu e o variantă rea, dar până în acest moment nu putem vorbi de nimic cert. Niciodată nu ştii ce se va întîmpla, poţi doar să speri că într-o zi ţi se va împlini dorinţa", a declarat Berg în presa din Suedia, citează gsp.
Urmăriţi demonstraţiile de forţă ale lui Berg:
Anglia - Suedia: 3-3

Suedia - Belarus: 5-1

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close