Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olanda, Germania, Danemarca şi Portugalia, cea mai tare grupă de la EURO 2012

Olanda, Germania, Danemarca şi Portugalia, cea mai tare grupă de la EURO 2012

Olanda, Germania, Danemarca şi Portugalia, cea mai tare grupă de la EURO 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    02 Dec 2011   •   19:59

Olanda, Germania, Danemarca şi Portugalia formează cea mai puternică grupă de la Campionatul European din 2012, în urma tragerii la sorţi care a avut loc vineri seară la Palatul Artelor din Kiev.


Cele patru echipe, dintre care trei au în palmares cel puţin un titlu european, au fost trimise în grupa B, meciurile urmând să se desfăşoare în Ucraina, la Harkov şi Lvov.
 
Deţinătoarea trofeului, Spania, va juca în grupa C, alături de Italia, Irlanda şi Croaţia, partidele fiind programate la Gdansk şi Poznan, în Polonia.
 
Grupa A este cea mai uşoară dintre cele patru, una dintre organizatoarele turneului Final, Polonia, având de înfruntat Grecia, Rusia şi Cehia. Jocurile acestei serii se vor desfăşura la Varşovia şi Wroclaw.
 
În fine, Ucraina va evolua în grupa D, alături de Suedia, Franţa şi Anglia, cu meciurile având ca loc de disputare stadioanele din Kiev şi Donetsk.
 
Tragerea la sorţi a fost efectuată cu ajutorul a patru foşti campioni europeni, germanul Horst Hrubesch, olandezul Marco Van Basten, danezul Peter Schmeichel şi francezul Zinedine Zidane.
 
Meciul de deschidere al Campionatului European din 2012 va avea loc pe 8 iunie, la Varşovia, între Polonia şi Grecia, finala urmând să se desfăşoare pe 1 iulie, pe Stadionul Olimpic din Kiev.
 
Grupele EURO 2012
 
Grupa A: Polonia, Grecia, Rusia, Cehia
 
Grupa B: Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia
 
Grupa C: Spania, Italia, Irlanda, Croaţia
 
Grupa D: Ucraina, Suedia, Franţa, Anglia.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close