Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paraschiv a retrogradat cu Rimini în a treia ligă italiană, Serie C

Paraschiv a retrogradat cu Rimini în a treia ligă italiană, Serie C

Paraschiv a retrogradat cu Rimini în a treia ligă italiană, Serie C
Sursa foto: sorin paraschiv
14 Iun 2009   •   13:20

Echipa ex-stelistului Sorin Paraschiv, Rimini, nu a putut evita inevitabilul la capătul unui sezon execrabil şi a retrogradat în Serie C1, după ce a pierdut barajul cu Ancona. Formaţia alb-roşie reuşise un rezultat pozitiv în turul barajului de rămânere în Serie B, 1-1 în deplasare, dar a clacat pe teren propriu şi a pierdut cu 1-0 meciul decisiv.
Sorin Paraschiv, în urmă cu doar trei ani căpitan al Stelei în Liga Campionilor contra unor echipe precum Real Madrid şi Olympique Lyon, trebuie să suporte acum umilinţa unei retrogradări în al treilea eşalon fotbalistic din "Cizmă".
În partida retur cu Ancona de sâmbătă, Paraschiv a fost introdus pe teren doar în minutul 74 în locul lui Basha, şi a primit un cartonaş galben în minutul 85, potrivit Mediafax. Scorul pauzei fusese 0-0, care îi asigura lui Rimini locul în liga secundă şi sezonul viitor, dar Mastronunzio a marcat pentru Ancona la scurt timp după intrarea lui Paraschiv, în minutul 79, trimiţând echipa românului în prăpastie.
Rămânerea lui Paraschiv la Rimini este foarte puţin probabilă, românul urmând să facă tot ce poate pentru a obţine de la oficialii clubului desfacerea contractului. Şi, în condiţiile financiare din Serie C, este foarte probabil ca aceştia să accepte, pentru a scăpa de salariul mare al românului, 300.000 de euro pe sezon. O revenire la Steaua este, însă, puţin probabilă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: retrogradare Steaua Bucuresti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close