Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pavel Nedved nu se gândeşte încă la retragere. Vrea să joace în SUA

Pavel Nedved nu se gândeşte încă la retragere. Vrea să joace în SUA

Pavel Nedved nu se gândeşte încă la retragere. Vrea să joace în SUA
11 Aug 2009   •   22:57


Mijlocaşul Pavel Nedved a sugerat că îşi va continua cariera de fotbalist, după ce s-a despărţit de Juventus Torino la finalul sezonului trecut. Veteranul a atras interesul unor cluburi precum Inter, Lazio, Parma şi a fost rugat în repetate rânduri de Juve să rămână, însă el a optat pentru o ?vacanţă?.

?Aveam nevoie de o vacanţă, dar acum, după două luni, mă sperie gândul unui viitor fără fotbal. Mă antrenez cu Skalam, un club de amatori din Boemia de Vest. Este imposibil să nu mă gândesc la fotbal?, a spus Nedved.

În vârstă de 36 de ani, Nedved a subliniat Statele Unite şi Major League Soccer ca fiind o posibilă destinaţie pentru el şi nu a exclus nici o revenire în echipa naţională a Cehiei, de unde s-a retras după Cupa Mondială din 2006.

?Viitorul? Eu şi familia mea ne-am dori să experimentăm America. Am vorbit şi cu Ivan Hasek (n.r. selecţionerul Cehiei) şi i-am promis că iau în considerare o revenire. Totuşi, primul lucru pe care trebuie să îl fac este să joc undeva, apoi mă pot gândi şi la echipa naţională?, a mai spus Nedved.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close