Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pele îi aruncă mănuşa lui Messi. "Întrebaţi-mă după ce dă 1.000 de goluri, ca mine"

Pele îi aruncă mănuşa lui Messi. "Întrebaţi-mă după ce dă 1.000 de goluri, ca mine"

Pele îi aruncă mănuşa lui Messi. "Întrebaţi-mă după ce dă 1.000 de goluri, ca mine"
Sursa foto: pele
13 Apr 2010   •   13:06

Cel considerat de mulţi drept cel mai mare jucători de fotbal din istorie, Pele, nici nu se gândeşte că Lionel Messi l-ar putea detrona. În stilul său caracteristic, foarte arogant, Pele îi râde în faţă jucătorului Barcelonei şi spune că că doar când va reuşi 1.000 de goluri, ca brazilianul, se poate considera legendar. Fostul jucător al lui Santos este cunoscut pentru felul în care polemizează cu toţi cei care îi ameninţă titlul neoficial de "Rege al fotbalului".
"Messi cel mai bun din istorie? Reveniţi cu întrebarea atunci când geniul argentinian marchează 1.000 de goluri.", a fost răspunsul plin de ironie al fostului fotbalist, ajuns la 69 de ani, la întrebarea pusă de Daily Mail.
Brazilianul are, de altfel, un duel la distanţă cu foştii jucători argentinieni, cărora le aduce aminte tot timpul cine este Pele.
"Nu se mai termină comparaţiile cu Pele. Mereu glumesc cu prietenii mei argentinieni că trebuie mai întâi să se decidă care este cel mai mare jucător al Argentinei. Apoi, când unul din ei marchează 1.000 de goluri, putem începe să discutăm.", a declarat Pele.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pele Lionel Messi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close