Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pogrebniak, nu Huntelaar. Rusul luat pe 4,5 milioane de la Zenit îi va face concurenţă lui Marica

Pogrebniak, nu Huntelaar. Rusul luat pe 4,5 milioane de la Zenit îi va face concurenţă lui Marica

Pogrebniak, nu Huntelaar. Rusul luat pe 4,5 milioane de la Zenit îi va face concurenţă lui Marica
Sursa foto: pavel pogrebniak
03 Aug 2009   •   17:07

Vin vremuri grele la pentru atacantul român Ciprian Marica. Scăpat de concurenţa atacantului naţionalei germaniei, Mario Gomez, pentru un loc alături de Cacau în avanposturile lui Stuttgart, Marica va trebui să se lupte în noul sezon cu Pavel Pogrebniak, unul dintre membrii echipei "galactice" ruse de la Zenit, din care făceau parte şi Arshavin, Danny, Denisov sau Jirianov.
Ciprian Marica, transferat de VfB Stuttgart în 2007 de la Şahtior Doneţk pentru 8 milioane de euro, nu a reuşit încă să se impună ca titular în atacul echipei şvabe. Şi asta în ciuda faptului că, la început, i s-au dat şanse numeroase de a juca în prima echipă. Mario Gomez, însă, a rămas principalul vârf al echipei. Transferul acestuia la FC Bayern în acestă vară putea fi o şansă pentru Marica. Gruparea din Bundesliga a încercat, însă, imediat, să găsească un înlocuitor şi, după ratarea lui Huntelaar de la Real Madrid, l-a adus pe Pogrebniak pentru 4,5 milioane de euro.
"Internaţionalul rus a semnat un contract pe trei ani. Pogrebniak a trecut cu bine, duminică dimineaţă, examenle medicale făcute cu doctorii Raymond Best şi Heiko Striegel şi este pregătit de acest transfer. Noua achiziţie se va întoarce la Stuttgart, marţi, pentru a efectua prima sesiune de pregătire alături de colegii săi", a informat oficial clubul Stuttgart, potrivit Mediafax.
Pogrebniak are 25 de ani şi a fost un membru esenţial al echipei Zenit Sankt Petersburg şi a naţionalei Rusiei, semifinalistă la Campionatul European din 2008. Atacantul a venit la Zenit de la formaţia moscovită Spartak, în cadrul grandiosului plan al patronatului Gazprom întreprins la Sankt Petersburg, sub conducerea antrenorului batav Dick Advocaat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close