Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Poliţia maghiară a arestat un suporter al Stelei prins cu torţe ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)

Poliţia maghiară a arestat un suporter al Stelei prins cu torţe ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)

Poliţia maghiară a arestat un suporter al Stelei prins cu torţe ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)
Sursa foto: suporteri steaua
23 Iul 2009   •   20:16

Un suporter al Stelei a fost reţinut de poliţia din Budapesta la intrarea pe stadionul Ferenc Szusza, după ce forţele de ordine au descoperit că încerca să intre la meci cu două petarde, pe care le ascunsese în pantaloni. Imediat, stelistul a fost ridicat şi pus într-o dubă, urmând să fie dus la secţia de poliţie şi amendat serios.
"E vorba de o persoană care a fost condusă deja la sediul poliţiei. A încercat să intre cu mijloace pirotehnice, două petarde ascunse într-o zonă mai specială pe care agenţii de ordine le-au recuperat la intrarea în stadion.", a declarat Gheorghe Stan, jandarm român aflat la stadionul din capitala Ungariei.
Steliştii au început să intre în incinta stadionului dupa ora 19, fiind percheziţionaţi cu mare atenţie de forţele de ordine. Aflat printre românii care intrau în arenă cântând "România, România", stelistul a fost prins cu două petarde şi, arestat sub motivaţia că era beat.

De asemenea, forţele de ordine le-au confiscat suproterilor Stelei un banner în limba maghiară care transmitea mesajul "Ardealul, ţinut românesc", considerând că acesta ar fi fost prea provocator pentru suporterii unguri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua budapesta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close