Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portarul Andrey vrea să împiedice transferul noului Roberto Carlos la Steaua (VIDEO)

Portarul Andrey vrea să împiedice transferul noului Roberto Carlos la Steaua (VIDEO)

Portarul Andrey vrea să împiedice transferul noului Roberto Carlos la Steaua (VIDEO)
21 Noi 2008   •   11:46

Cea mai nouă ţintă a Stelei pe piaţa transferurilor este fundaşul stânga al lui Cruzeiro, Carlos Andrade Souza Carlinhos, în vârstă de 21 de ani. Coincidenţa sau, în cazul Stelei, ghinionul face ca cel care este văzut drept urmaşul lui Roberto Carlos să fie coleg de echipă la Cruzeiro cu un fost jucător stelist, Andrey Nazario, portarul adus de Mihai Stoica în vara lui 2006 şi la care echipa din Ghencea a renunţat 10 luni mai târziu într-un mod nu tocmai elegant.
Carlinhos, care recent a luat contact şi cu naţionala mare a ţării sale, are o concurenţă acerbă la Cruzeiro, luptându-se pentru un loc în garnitura de start cu argentinianul Juan Pablo Sorin. Steaua vrea astfel să dea o importantă lovitură prin aducerea jucătorului sud-american, cotat la suma de 1,5 milioane de euro.
Există însă un mic obstacol. Contactat de Gazeta Sporturilor, Andrey Nazario s-a arătat surprins de faptul că Steaua îl doreşte pe Carlinhos şi a declarat că acesta are valoare să se ducă la o echipă mai bună ca Steaua. Mai mult, fostul portar din Ghencea spune că, în cazul în care Carlinhos îl va întreba cum este la Steaua, nu îl va minţi şi îi va povesti tot ce s-a întâmplat.
?Eu sunt un tip credincios, nu pot să mint. O să îi spun că dacă o să se schimbe câteva persoane de acolo, o să fie bine, dacă nu, viitorul clubului e negru. Dar nu mai am chef să vorbesc despre oamenii ăştia. Mi-au făcut prea mult rău şi Dumnezeu nu-i va ajuta?, a declarat Andrey pentru GSp, menţionând că l-au mai întrebat doi fotbalişti de acolo despre Steaua şi niciunul nu a ajuns în Ghencea.
Carlos Andrade Souza are doar 1.76 înălţime şi 72 de kilograme şi a jucat în 63 de partide până acum în campionatul intern, marcând de 5 ori. Înainte de venirea lui Cruzeiro, Carlinhos a mai trecut şi pe la Santos. Printre performanţele lui Carlinhos se numără câştigarea Campionatului Paulista la categoria U17 (cu Santos), câştigarea campionatului sud-american din 2007 în tricoul Braziliei U20 şi cucerirea Campionatului Paulista în 2006 şi 2007, pe când evolua la Santos.
Vedeţi de ce este în stare Carlinhos

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close