Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portarul-golgheter Rogerio Ceni se retrage în luna august

Portarul-golgheter Rogerio Ceni se retrage în luna august

Portarul-golgheter Rogerio Ceni se retrage în luna august
15 Mai 2015   •   09:54

Brazilianul Rogerio Ceni, portarul cu cele mai multe goluri marcate în istoria fotbalului, în total 127, a anunțat joi că se va retrage din activitate în luna august, informează Agerpres.
 
În vârstă de 42 ani, Ceni a spus că dorește să-și ducă până la capăt contractul cu actuala sa echipă, FC Sao Paulo, care va expira pe 6 august, iar apoi "foarte probabil" își va încheia cariera profesională.

Legendarul goalkeeper a precizat, totodată, că a discutat cu conducerea clubului său despre posibilitatea de a-și prelungi contractul în cazul în care echipa ar fi câștigat Copa Libertadores, însă Sao Paulo a fost eliminată miercuri de Cruzeiro, în optimile de finală.

"Am crezut mereu foarte mult în calificare. Colegii mei sunt tineri și vor avea și alte oportunități, însă pentru mine a fost ultima", a declarat Ceni în fața ziariștilor brazilieni.

Până la finalul carierei, Rogerio Ceni mai are de disputat cinci meciuri în campionatul Braziliei, având astfel ocazia să-și mărească numărul de goluri, înscrise în proporții egale din lovituri libere și penalty-uri.

Portarul brazilian are în palmares trei titluri de campion al Braziliei, o Cupă Libertadores și un Campionat Mondial al cluburilor (ambele câștigate în 2005), precum și Cupa Sudamericana (2012).

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close