Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Manchester City este noul lider, după 4-1 cu Aston Villa

Premier League: Manchester City este noul lider, după 4-1 cu Aston Villa

Premier League: Manchester City este noul lider, după 4-1 cu Aston Villa
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    15 Oct 2011   •   21:28

Manchester City a profitat de remiza rivalei United la Liverpool şi a trecut pe primul loc în Premier League, după ce s-a impus pe teren propriu cu 4-1 în faţa lui Aston Villa, echipă care nu mai pierduse până acum în acest sezon.

 
Fără Kun Aguero, accidentat, şi cu Dzeko lăsat pe bancă, acolo unde a rămas şi Pantilimon pe toată durata partidei, echipa lui Roberto Mancini a deschis scorul prin Mario Balotelli, atacantul italian înscriind din foarfecă în urma unui corner. Adam Johnson a dublat avantajul gazdelor imediat după pauză, pentru ca belgianul Kompany să înlăture defintiv emoţiile cu un al treilea gol pentru „cetăţeni”.
 
Oaspeţii au redus din diferenţă prin Warnock, însă City a pus din nou trei goluri faţă de adversara sa cu 20 de minute înainte de final, când Milner l-a învins pe Given şi a făcut 4-1.
 
De egalul lui Manchester United a profitat şi Chelsea, învingătoare acasă în faţa lui Everton, scor 3-1, prin golurile marcate de Sturridge, Terry şi Ramires, respectiv Vellios. Londonezii se află în continuare pe locul 3, însă s-au apropiat la un singur punct de echipa lui Sir Alex Ferguson, care, în etapa următoare, va juca derbyul cu City.
 
Bolton a părăsit ultimul lc al clasamentului şi chiar a ieşit din zona retrogradării, după ce a câştigat cu 3-1 în deplasarea de la Wigan, în timp ce Blackburn, doar remiză la Londra, împotriva lui Queen's Park Rangers, este noua lanternă roşie. Stoke City confirmă că este o forţă pe Britannia Stadium, impunându-se cu 2-0 în meciul cu Fulham, în timp ce Norwich a învins-o pe Swansea, scor 3-1, în duelul nou-promovatelor.
 
Rezultate Premier League, etapa a 8-a: Liverpool - Man. United 1-1, Man. City - Aston Villa 4-1, Norwich - Swansea 3-1, Queen's Park Rangers - Blackburn 1-1, Stoke City - Fulham 2-0, Wigan - Bolton 1-3, Chelsea - Everton 3-1
 
Clasament Premier League: 1.Man. City 22p, 2.Man. United 20p, 3.Chelsea 19p, 4.Newcastle 15p (7j)... 18.West Brom. 5p (7j), 19.Wigan 5p, 20.Blackburn 5p.
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close