Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Newcastle profită pe pasul greşuit al lui Arsenal şi urcă pe locul 5

Premier League: Newcastle profită pe pasul greşuit al lui Arsenal şi urcă pe locul 5

Premier League: Newcastle profită pe pasul greşuit al lui Arsenal şi urcă pe locul 5
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    02 Feb 2012   •   13:23

Newcastle United îşi continuă sezonul excelent în Premier League. Echipa lui Alan Pardew s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Blackburn şi a urcat pe locul 5 în clasament, depşindu-le pe Liverpool şi Arsenal.

„Coţofenele” au trecut în avantaj încp din debutul întâlnirii, după autogolul lui Scott Dann, şi şi-au dublat avantajul în minutele de prelungire, prin golul fostului jucător de la Manchester United Gabriel Obertan

Am fost criticaţi pentru înfrângerea din Cupă cu Brighton şi, în plus, l-am pierdut pe Cabaye, iar cei doi băieţi din Senegal (Demba Ba şi Papiss Demba Cisse - n.r.), însă tot am reuşit să învingem. Faptul că suntem pe locul 5 este o adevărată performanţă pentru acest club”, a declarat Pardew.

Newcastle a profitat de pasul greşit făcut de Arsenal, londonezii nereuşind decât o remiză albă în deplasarea cu Bolton Wanderers, una dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Cu Tamaş printre titulari, West Bromwich Albion a obţinut un rezultat de egalitate la Londra, cu Fluham, scor 1-1, Somen Tchoyi anulând cu opt minute înainte de final avantajul luat de gazde după reuşita americanului Clint Dempsey.

Djibril Cisse a debutat cu gol la Queens Park Rangers, echipă care s-a întors cu un punct de la Birmingham, unde a încheiat la egalitate cu Aston Villa, scor 2-2. Londonezii au condus chiar cu 2-0, după autogolul lui Warnock, dar gazdele au reuşit să revină prin golurile semnate de Darren Bent şi Charles N'Zogbia.

Sunderland a urcat pe locul 8 în Anglia, după ce a învins cu 3-0 pe teren propriu pe Norwich, echipă care a încheiat astfel o serie de şase meciuri consecutive fără înfrângere.

Rezultate Premier League, etapa a 23-a: Man. United - Stoke 2-0, Everton - Man. City 1-0, Wolverhampton - Liverpool 0-3, Tottenham - Wigan 3-1, Swansea - Chelsea 1-1, Sunderland - Norwich 3-0, Fulham - West Brom. 1-1, Bolton - Arsenal 0-0, Blackburn - Newcastle 0-2, Aston Villa - QPR 2-2

Clasament: 1.Man. City 54p, 2.Man. United 54p, 3.Tottenham 49p, 4.Chelsea 42p... 18.Blackburn 18p, 19.Wolves 18p, 20.Wigan 15p.


×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close