Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Remiză pe Anfield între Liverpool şi Manchester City

Premier League: Remiză pe Anfield între Liverpool şi Manchester City

Premier League: Remiză pe Anfield între Liverpool şi Manchester City
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   21:19

Manchester City îşi păstrează avansul de cinci puncte faţă de rivalii de la United în fruntea clasamentului din Premier League, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe Anfield împotriva lui Liverpool.

 
„Cormoranii” confirmă faptul că au dificultăţi atunci când evoluează pe teren propriu, echipa lui Kanny Dalglish reuşind să câştige doar două din primele şapte meciuri de acasă în acest sezon, cel mai slab procentaj din stagiunea 1998-1999.
 
Ambele goluri ale întâlnirii s-au marcat în prima repriză, în decurs de doar trei minute. Oaspeţii au deschis scorul prin belgianul Kompany, egalarea venind după ce Lescott a deviat nefericit în propria poartă şutul de la distanţă al lui Charlie Adam.
 
Echipa lui Roberto Mancini a evoluat în inferioritate numerică în ultimele zece minute, italianul Balotelli fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene, însă a reuşit să reziste atacurilor lui Liverpool, în special datorită lui Joe Hart, autorul unor intervenţii senzaţionale pe final.
 
Portarul lor a avut câteva parade foarte bune, dar sunt încântat de evoluţia elevilor mei, care au avut o atitudine fantastică, multă determinare şi mândrie. Am jucat acasă cu ambele echipe din Manchester şi suntem puţin dezamăgiţi că nu am luat decât două puncte, ceea ce reprezintă dovada că am crescut mult faţă de sezonul trecut”, a spus la finalul meciului Kenny Dalglish, managerul lui Liverpool.
 
Am arătat mult caracter, pentru că este dificil să joci aici împotriva lui Liverpool. Cred că am jucat bine şi doar în ultimele zece minute le-am oferit şansa de a-şi crea ocazii, însă Hart a rezolvat toate fazele”, a declarat Roberto Mancini.
 
În cel de-al doilea meci de duminică, nou-promovata Swansea a ajuns la al şaselea meci fără gol primit în campionat, record al sezonului, la egalitate cu Manchester United, după ce a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-0.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close