Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Presa Spania: FC Sevilla începe cu un meci-capcană

Presa Spania: FC Sevilla începe cu un meci-capcană


Presa Spania: FC Sevilla începe cu un meci-capcană
Sursa foto: dan petrescu
16 Sep 2009   •   16:10

"FC Sevilla începe cu un meci-capcană" a scris cotidianul Marca în avancronica meciului FC Sevilla - Unirea Urziceni, care se va disputa în această seară, de la ora 21.45, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor.

"Sevilla e favorită, dar Unirea are reputația unei echipe greu de doborât. Pe hârtie, Sevilla e mult deasupra echipei române, dar atenție, oamenii lui Petrescu pot crea mari probleme", a notat Marca, citat de Mediafax.

Sursa citată a prezentat și echipa probabilă a spaniolilor: Palop - Adriano, Escude, Squillaci, F. Navarro - J.Navas, Zokora, Lolo, Capel - L. Fabiano, Kanoute.

La Rioja a scris: "Sevilla îşi măsoară forţele cu necunoscutul şi cu ea însăşi": "Nopţile sunt magice în zona Sevillei şi sperăm ca acest şarm sudic să ne încânte şi de această dată, la meciul cu Unirea . Adversarul e necunoscut, poate fi Cenuşăreasa, sau o mare surpriză".

As a precizat că revine "festivalul Sevilla în Liga Campionilor" după doi ani "în faţa lui Dan Petrescu, care a trăit epoca de aur a fotbalului românesc iar acum este stăpânul absolut al Unirii".

"Fenomenul românesc Unirea este comparat cu echipa germană Hoffenheim din sezonul trecut. Anumite pericole pândesc Sevilla, dar gazdele sunt favorite indiscutabile", a adăugat As.

"Sevilla joacă împotriva necunoscutei campioane a României", a scris Diario de Sevilla.

"Unirea e Cenuşăreasa grupei, iar Sevilla poate obţine o victorie confortabilă. Unirea e un grup de necunoscuţi ajunşi în elită datorită disciplinei. Petrescu a format un grup bine organizat, unde numai doi jucători au sub 26 de ani. Unirea a ajuns în lumina reflectoarelor Ligii după mulţi ani de obscuritate. Viziunea lui Petrescu, cu puterea stilului britanic, s-a potrivit într-un puzzle care a dat Ligii Campionilor un club necunoscut. Ordinea şi disciplina sunt armele Unirii, alături de munca temeinică. Apostol e creierul acestui computer, acelaşi Apostol care i-a dat multe dureri de cap lui Escude pe Stade de France", a notat sursa citată.

El Correo de Andalucia crede că Dan Petrescu e "antrenorul total": "Petrescu e vinovat de ascensiunea spectaculoasă a echipei Unirea. Petrescu decide totul. Sevilla trebuie să câștige împotriva unei echipe mici. Românii sunt complet necunoscuți, iar Sevilla nu are nicio scuză în cazul altui rezultat. Jimenez cere răbdare în cazul în care Unirea bagă autobuzul în poartă", a adăugat El Correo de Andalucia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close