Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Reading s-a calificat în sferturile Cupei Angliei, după ce a învins-o pe Everton cu 1-0

Reading s-a calificat în sferturile Cupei Angliei, după ce a învins-o pe Everton cu 1-0

Reading s-a calificat în sferturile Cupei Angliei, după ce a învins-o pe Everton cu 1-0
02 Mar 2011   •   12:56

Surpriză mare în optimile de finală ale Cupei Angliei. Situată pe locul 10 în Championship, al doilea eşalon al fotbalului englez, Reading a reuşit să o învingă pe Everton chiar la Liverpool şi s-a calificat în faza următoare a celei mai vechi competiţii din lume.

Unicul gol al meciului a fost marcat de fundaşul Matt Mills, în minutul 26. Victoria lui Reading este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în turul anterior, Everton reuşise să o elimine pe Chelsea.

În sferturile de finală, Reading va juca împotriva învingătoarei dintre Manchester City şi ASton Villa, partida care va avea loc miercuri.

Am avut multă calitate în joc, am pasat bine şi am muncit din greu. Din momentul în care am marcat mi-am dat seama că avem o şansă importantă”, a declarat Brian McDermott, managerul celor de la Reading, în timp ce omologul său, David Moyes, a admis faptul că echipa sa şi-a dezamăgit fanii: „Nu am jucat prea bine şi am primit ceea ce meritam”.

×
Subiecte în articol: Everton Cupa Angliei
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close