Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid, aproape calificată în sferturile Ligii Campionilor. Basel şi Porto au terminat nedecis, 1 - 1

Real Madrid, aproape calificată în sferturile Ligii Campionilor. Basel şi Porto au terminat nedecis, 1 - 1

Real Madrid, aproape calificată în sferturile Ligii Campionilor. Basel şi Porto au terminat nedecis, 1 - 1
18 Feb 2015   •   23:55

Real Madrid este prima echipă virtual calificată în sferturile Ligii Campionilor, după victoria din deplasarea de la Gelsenkirchen, scor 2 - 0 cu Schalke.

Golurile madrilenilor au fost semnate de Cristiano Ronaldo, minutul 26, respectiv Marcelo, minutul 79.

Bântuiţi încă de fantoma primei întâlniri oficiale dintre cele două echipe, sezonul trecut, atunci când pe acelaşi stadion Real se impunea cu 6 - 1, nemţii au preferat să nu rişte nimic şi să spere că-şi vor putea surprinde adversarul pe contre.

Aşezarea aleasă de Roberto Di Matteo, cu cinci fundaşi, a părut de cele mai multe ori falimentară, în sensul că pericolul ofensiv reprezentat de nemţi a fost de cele mai multe ori nul. Cu mici excepţii.

Cu o echipă decimată de accidentări, fără a avea la dispoziţie lotul lui Ancelotti, Di Matteo a mizat pe o echipă extrem de tânără. Şi, pentru ca ghinionul să fie complet, vedeta Huntelaar s-a accidentat în prima repriză, fiind înlocuit cu Felix Platte, un puşti de doar 19 ani. Întâmplător, sau nu, Platte a fost cel mai periculos om al gazdelor, fiind autorul celei mai mari ocazii pentru nemţi, atunci când şutul său a lovit bara transversală a porţii lui Iker Casillas.

Real nu a strălucit, deşi în multe momente diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost evidentă. Defensiva madrilenă a alternat momentele inspirate cu micile gafe, în timp ce Ronaldo, deşi a marcat şi a dat o pasă decisivă, nu pare să fi ieşit complet din forma proastă ce l-a caracterizat în ultimele săptămâni.

În cealaltă partidă a serii, Basel şi Porto au încheiat nedecis, 1 - 1. Elveţienii au deschis repede scorul, prin Derlis Gonzales, iar Porto a egalat în minutul 79, printr-un penalty transformat de Danilo.

Portughezii au dominat categorit partida de la Basel, însă elveţienii sunt capabili să facă o figură frumoasă pe Dragao.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close