Antena 3 CNN Sport Fotbal extern REAL MADRID - ATLETICO MADRID - totul despre semifinala Ligii Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO MADRID - totul despre semifinala Ligii Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO MADRID - totul despre semifinala Ligii Campionilor
02 Mai 2017   •   21:25

REAL MADRID și ATLETICO MADRID dau startul semifinalelor din LIGA CAMPIONILOR, în această seară, de la ora 21:45.

Partida este LIVE TEXT AICI. 

Real Madrid o va întâlni pe Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate, vineri, la sediul UEFA de la Nyon, o reeditare a finalei de anul trecut (5-3 pentru Real la loviturile de departajare).

În cealaltă semifinală, Monaco o va înfrunta pe Juventus Torino.

 Este a cincea confruntare europeană între Real Madrid şi Atletico, toate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Real a câştigat primul duel, în semifinalele ediţiei 1958/59, 2-1 după o rejucare (Real Madrid - Atlético 2-1, Atlético - Real Madrid 1-0). Real s-a impus în 2014 cu 4-1 în finala cu Atletico, după prelungiri.

Real Madrid - Atletico Madrid. Trupa lui Zidane e bestia neagră pentru ”rojiblancos”. Echipele probabile

Atletico Madrid se va reîntâlni, în semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon, cu marea rivală din oraș, echipa care a oprit-o din drumul spre trofeu, în fiecare dintre ultimele trei sezoane. Mai mult decât atât, Real Madrid este formația pe care clubul ”rojiblancos” nu a reușit să o învingă niciodată în competițiile continentale. Real și Atletico Madrid se vor întâlni în această seară, pe ”Santiago Bernabeu” în meciul tur al semifinalei din Liga Campionilor. În meciurile din La Liga din actuala ediţie, Real Madrid a învins în deplasare pe Atletico cu 3-0, dar a făcut 1-1 pe propriul teren, scrie DigiSport.

În semifinalele UEFA Champions League vom avea un duel 100% spaniol între Real şi Atletico Madrid. Va fi a cincea confruntare europeană între Real Madrid şi Atletico, toate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Real a câştigat primul duel, în semifinalele ediţiei 1958/59, 2-1 după o rejucare (Real Madrid - Atletico 2-1, Atletico - Real Madrid 1-0). Real s-a impus în sezonul 2013/2014 cu 4-1 în finala cu Atletico, după prelungiri. În 2014/2015, Real a eliminat-o pe Atletico în sferturi, după 0-0 şi 1-0. În sezonul trecut, Real a învins-o pe Atletico, în ultimul act, cu 5-3 după loviturile de departajare (1-1 după prelungiri).

Echipele probabile:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos - Ronaldo, Benzema, Vazquez

Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid: Oblak - Savic, Godin, Lucas, Filipe - Koke, Gabi, Saul, Carrasco - Griezmann, Gameiro

Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid - Atletico Madrid. Gareth Bale va lipsi din semifinalele Ligii Campionilor

Zinedine Zidane nu va putea conta pe Gareth Bale, în dubla cu Atletico, jucătorul galez suferind o accidentare la gambă în partida de duminică, contra Barcelonei.

Antrenorul francez a anunțat într-o conferință de presă că Bale era complet refăcut în momentul în care a intrat titular în El Clasico, dar că accidentarea îl va face să rateze aproape integral finalul de sezon.

Probleme grave și la Atletico

Fundașul Jose Gimenez nu va putea evolua pentru Atletico Madrid în dubla manșă contra lui Real, din semifinalele Ligii Campionilor.

Uruguaianul s-a accidentat în partida de campionat de sâmbătă și a suferit o intindere, care îl va ține departe de gazon timp de câteva săptămâni.

Atletico are mari probleme în defensivă, acolo unde ambii fundași dreapta, Juanfran și Sime Vrsaljko sunt indisponibili.

COTE PARIURI LIVE REAL MADRID - ATLETICO MADRID

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că echipa sa şi concitadina Atletico au şanse 50-50 în ceea ce priveşte victoria din semifinala Ligii Campionilor care va avea loc marţi. 

Casele de pariuri o dau însă FAVORITĂ pe REAL MADRID cu 1.80 pentru victorie. ATLETICO MADRID are cotă 5.25 la BET365.ro, în timp ce un EGAL este cotat la 3.60.

REAL MADRID este favorită și la CALIFICARE, cu 1,57, în timp ce ATLETICO MADRID are cotă 2.37.

În meciurile din La Liga din actuala ediţie, Real Madrid a învins în deplasare pe Atletico cu 3-0, dar a făcut 1-1 pe propriul teren. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close