Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid şi FC Bayern s-au înţeles pentru Ribery. Un nou transfer pe bani grei al madrilenilor

Real Madrid şi FC Bayern s-au înţeles pentru Ribery. Un nou transfer pe bani grei al madrilenilor

Real Madrid şi FC Bayern s-au înţeles pentru Ribery. Un nou transfer pe bani grei al madrilenilor
Sursa foto: franck ribery
31 Dec 2009   •   11:59

Francezul Franck Ribery va pleca, în vara lui 2010, la Real Madrid, după trei ani petrecuţi la Munchen. Cel considerat de francezi ?noul Zidane? va aduce în vistieria bavarezilor 55 de milioane de euro, o parte din aceştia reprezentând valoarea lui Arjen Robben, care a trecut în sens invers în vară, de la Real la Bayern.
Contractul lui Ribery cu Bayern Munchen expiră în vara lui 2011, iar acest lucru i-a făcut pe bavarezi să încerce să scape de el în 2010, cât timp se mai pot lua bani buni în urma transferului. Astfel, Real Madrid a profitat de ocazie şi, ştiută fiind dorinţa lui Ribery de a juca alături de Cristiano Ronaldo şi Kaka, transferul a fost deja stabilit, potrivit site-ului ran.de.
Acordul dintre cele două echipe nu ar fi unul nou, ci bazele înţelegerii ar fi fost stabilite încă din august, când Bayern l-a luat pe olandezul Robben pentru 25 de milioane de euro. Atunci, spaniolii ar fi obţinut şi acordul conducătorilor lui Bayern de a-l lăsa pe Ribery să plece pentru 55 de milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close