Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rednic, mândru că va lucra în Osetia de Nord: Este o onoare să antrenez Alania

Rednic, mândru că va lucra în Osetia de Nord: Este o onoare să antrenez Alania

Rednic, mândru că va lucra în Osetia de Nord: Este o onoare să antrenez Alania
12 Aug 2009   •   14:24

Standardele antrenorului Mircea Rednic s-au micşorat mult. Fostul tehnician dinamovist a declarat pentru site-ul oficial al Alaniei Vladikavkaz că este chiar o onoare pentru el să antreneze formaţia din liga a doua rusă, motivând că aceasta este o echipă de tradiţie.

?Este o onoare să antrenez Alania, o echipă de tradiţie şi orice jucător ar trebui să fie mândru că joacă la o astfel de formaţie?, a declarat Rednic. Astfel de jucători mândri ar fi trebuit să fie şi câţiva foşti elevi de la Dinamo, însă ?Puriul? a declarat pentru Gazeta Sporturilor că a fost atenţionat să nu încerce să cumpere jucători din Ştefan cel Mare. ?Nu iau nici un jucător de la Dinamo! Am primit semnale să nu încerc, deşi eu doream să ajut financiar clubul, prin transferuri?, a dezvăluit Rednic.

Având ca obiectiv promovarea în primul eşalon, Rednic spune că echipa sa trebuie să câştige maximum de puncte în următoarele meciuri, dar să şi joace un fotbal frumos.

FC Alania Vladikavkaz se află pe locul trei în liga secundă a Rusiei, cu 40 de puncte: patru mai puţine decât ocupanta primului loc, Şinnik Iaroslavl, şi la doar un punct de locul doi, care asigură de asemenea promovarea în prima ligă.

Cel mai de succes sezon din istoria celor de la Alania s-a desfăşurat în 1995, când gruparea din Osetia de Nord a reuşit să cucerească titlul în Rusia, după ani buni în care Spartak Moscova a dominat campionatul. În preliminariile Ligii Campionilor, însă, Alania a fost eliminată de Glasgow Rangers cu scorul general de 10-3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close