Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Reggina pierde cu Lazio şi retrogradează în Serie B (VIDEO)

Reggina pierde cu Lazio şi retrogradează în Serie B (VIDEO)

Reggina pierde cu Lazio şi retrogradează în Serie B (VIDEO)
20 Mai 2009   •   23:16

Reggina s-a deplasat miercuri la Roma pentru a întâlni Lazio într-un meci devansat de pregătirile care vor avea loc pe Stadio Olimpico pentru finala Ligii Campionilor, un meci în care victoria era unicul obiectiv al oaspeţilor.

Mauro Zarate a înscris însă unicul gol al partidei în minutul 26, pentru Lazio, iar Reggina a retrogradat în Serie B după şapte ani petrecuţi în prima ligă. Ousmane Dabo l-a găsit pe Zarate cu o pasă excelentă, iar argentinianul a punctat pentru a 13-a oară în Serie A.

Până la pauză, Reggina şi-a creat o singură ocazie de a marca, în minutul 37, când Brienza a rămas singur cu Carrizo, l-a driblat, dar portarul a revenit şi a parat şutul adversarului. În repriza secundă, Nevio Orlandi l-a aruncat în luptă şi pe Bernardo Corradi, iar în minutul 63 Cozza a fost şi el aproape de egalare, după o serie de devieri în apărarea lui Lazio.

Lazio, formaţie lipsită de orice griji şi cu calificarea în Europa League asigurată după câştigarea Cupei Italiei, nu s-a dat la o parte şi a rezistat atacurilor de final, Reggina dovedindu-se neputincioasă pe stadionul din Roma.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A Lazio Roma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close