Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Retragere în stil de mare jucător a lui Savo Miloşevici de la naţionala Serbiei

Retragere în stil de mare jucător a lui Savo Miloşevici de la naţionala Serbiei

Retragere în stil de mare jucător a lui Savo Miloşevici de la naţionala Serbiei
20 Noi 2008   •   15:46

Atacantul sârb Savo Miloşevici s-a retras din naţionala antrenată de Radomir Antici după un meci cu reprezentativa Bulgariei, scor 6-1, în care a reuşit să înscrie două goluri, dar a ratat şi două lovituri de pedeapsă, informeazã site-ul uefa.com.
?Savo? a evoluat în primele 34 de minute ale partidei amicale Serbia - Bulgaria, ratând două lovituri de pedeapsă, în minutele 6 şi 16, dar înscriind de două ori (în minutele 28 şi 33) până când a fost înlocuit de Mrdja.
Miloşevici este de părere că ultimele 34 de minute jucate în naţională sunt caracterizante pentru cariera lui. ?Poate aceste 34 de minute descriu cariera mea în cel mai bun mod posibil, cu momente bune şi mai puţin bune, vremuri când eşti la înălţime şi apoi jos, disperare şi fericire. Credeţi-mă, nu am mai ratat niciodată două penaltiuri, nici măcar la antrenamente. Oricum, marcând de două ori pe urmă a fost un mod plăcut să-mi iau adio, mulţumesc lui Dumnezeu", a spus atacantul sârb.
La meciul de retragere al lui Savo Miloşevici au fost prezenţi preşedintele Serbiei, Boris Tadici, jucătoarea de tenis Ana Ivanovici, foştii baschetablişti Vlade Divaci şi Predrag Danilovici.
Meciul s-a desfăşurat pe stadionul ?Partizana?, chiar pe terenul pe care Savo Miloşevici a făcut pasul spre fotbalul mare, pentru FK Partizan.
Savo Miloşevici, 35 de ani, a strâns 102 prezenţe pentru naţionala Serbiei, inclusiv sub denumirile anterioare Iugoslavia şi Serbia-Muntenegru, pentru care a marcat 37 de goluri. Miloşevici a debutat pentru echipa naţională în 1994, într-un meci cu Brazilia. El a fost căpitanul primei reprezentative între 2002 şi 2006, având trecute în CV-ul său echipe precum Aston Villa, Real Zaragoza, FC Parma, Espanol Barcelona, Celta Vigo, Osasuna, şi Rubin Kazan. El şi-a anunţat retragerea şi de la echipa de club, în decembrie, când îi expiră contractul cu formaţia la care evoluează în prezent, Rubin Kazan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aston Villa Rubin Kazan
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close