Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roma a învins pe Lecce cu 2-1, în ultimul meci al etapei din Serie A

Roma a învins pe Lecce cu 2-1, în ultimul meci al etapei din Serie A

Roma a învins pe Lecce cu 2-1, în ultimul meci al etapei din Serie A
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Noi 2011   •   11:46

AS Roma a urcat pe locul 5 în Serie A, după ce a învins cu 2-1 pe Lecce în ultimul meci al etapei a 12-a din Serie A.

Echipa lui Luis Enrique a deschis scorul la mijlocul primei reprize prin noua achiziţie Miralem Pjanic, un alt jucător sosit în capitala Italiei în această vară, argentinianul Fernando Gago dublând avantajul giallorossilor în debutul părţii a doua.

Oaspeţii au marcat golul de onoare cu jumătate de oră înainte de final, prin Andreea Bertolacci, jucător care este împrumutat la Lecce chiar de Roma.

Sunt satisfăcut atât de joc, cât şi de rezultat, care este însă prea strâns dacă luăm în considerare toate ocaziile pe care le-am avut. Trebuie să bagi mingea în poartă atunci când contează, dar este evident că echipa este în creştere”, a declarat Luis Enrique la finalul întâlnirii de pe Olimpico.

Scorul strâns al meciului nu este doar vina jucătorilor romani, care au irosit mai multe ocazii, ci şi a unuia dintre asistenţi, care a anulat eronat un gol senzaţional marcat de Osvaldo, atacantul gazdelor reuşind o foarfecă de toată frumuseţea, în urma căreia mingea s-a dus aproape de vinclu.

Reuşita jucătorului venit de la Espanyol a fost însă anulată de semnalizarea arbitrului asistent, care a considerat că italo-argentinianul s-a aflat în poziţie de offside.

Reluările au arătat însă că decizia a fost una greşită, completând astfel un weekend negru pentru asistenţii din Serie A, care au validat golul prin care Thiago Motta a deschis scorul pentru Inter în faţa lui Cagliari, deşi se afla în poziţie clară de offisde, în timp ce olandezului Seedorf i s-a anulat eronat un gol în partida cu Fiorentina.

Este păcat pentru Osvaldo, mai ales că a făcut un meci foarte bun şi mi s-a spus că golul său a fost valabil. A fost o execuţie incredibilă”, a spus Luis Enrique.

 


×
Subiecte în articol: AS Roma Serie A
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close