Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Romario, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală

Romario, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală

Romario, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală
27 Iul 2009   •   19:08


Un tribunal din Rio de Janeiro l-a condamnat pe fostul internaţional brazilian Romario la trei ani şi jumătate de închisoare, pentru că nu şi-a declarat veniturile în perioada 1996/1997. Acuzat astfel de evaziune fiscală, Romario va putea transforma această pedeaspsă în muncă în folosul comunităţii pe aceeaşi perioadă de timp, urmând să plătească totodată şi o amendă de 623.000 de euro.

Potrivit L'Equipe, avocatul lui Romario, Alexandre Lopes de Oliveira, a declarat că fostul atacant brazilian este nevinovat. Oliveira a explicat, pentru site-ul de internet al postului brazilian Globo, că nu a fost vina lui Romario că unele sume de bani nu au fost declarate, şi că nu a intenţionat să comită nicio fraduă.

Romario, în vârstă de 43 de ani, a făcut parte din lotul naţionalei Braziliei, campioană mondială în 1994, şi a evoluat timp de 18 ani pentru reprezentativa cariocas, unde a acumulat 85 de selecţii şi a marcat 71 de goluri, iar de-a lungul carierei de club a evoluat la Vasco da Gama, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Flamengo, FC Valencia, Fluminense, Al-Sadd, FC Miami şi Adelaide United.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close