Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo joacă într-un film despre povestea tragică a unei fetiţe de 13 ani din Palestina

Ronaldo joacă într-un film despre povestea tragică a unei fetiţe de 13 ani din Palestina

Ronaldo joacă într-un film despre povestea tragică a unei fetiţe de 13 ani din Palestina
Sursa foto: Ronaldo
22 Iul 2009   •   20:44

Atacantul de 32 de ani al echipei braziliene Corinthians va apărea într-un film iranian în care îşi va juca propriul rol. Fosta vedetă a Barcelonei şi a lui Real Madrid şi-a dat acceptul să fie prezent la filmările din Liban, care încep în septembrie 2009. Filmul este despre un caz real, al unei fetiţe de 13 ani, al cărei vis era să îl vadă pe fostul campion mondial, dar care a ratat întâlnirea cu acesta în 2005 şi care a murit la foarte scurt timp după ce ar fi putut să îl întâlnească.
Ronaldo a ajuns la o înţelegere cu producătorii filmului prin intermediul camerei de comerţ brazilo-iraniene, iar asiaticilor nu le-a luat mult să îl convingă pe atacant. Povestea tinerei Alneyrab l-a impresionat pe Ronaldo, care a fost în 2005 în Orientul Mijlociu pentru o misiune umanitară. Atunci, fetiţa nu a putut decât să îl vadă cum trecea cu grupul de apropiaţi la o anumită distanţă de ea. Câteva zile mai târziu, copilul a fost ucis într-un conflict din zonă, potrivit Sports Illustrated.
Atacantul va avea o apariţie scurtă în film, într-o scenă care va reprezenta un vis al fetiţei. Gestul său nu este surprinzător, întrucât brazilianul face parte din 2000 din programul O.N.U pentru dezvoltare, în cadrul căruia este un ambasador al bunăvoinţei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close