Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo promite să îl întoarcă pe Adriano pe terenul de fotbal

Ronaldo promite să îl întoarcă pe Adriano pe terenul de fotbal

Ronaldo promite să îl întoarcă pe Adriano pe terenul de fotbal
Sursa foto: adriano jose mourinho
11 Apr 2009   •   16:20

Atacantul lui Corinthians, Ronaldo, s-a declarat îngrijorat de situaţia în care se află fostul său coechipier din naţionala Braziliei, Adriano, şi a promis că va face tot posibilul pentru a-l ajuta să depăşească momentele dificile pe care le traversează, informează Gazzetta dello Sport.

"Este o perioadă grea pentru Adriano. Sunt foarte trist în aceste momente şi voi încerca să-i întind o mână de ajutor, dar nu o voi face decât în particular. Nu sunt o persoană care îl judecă şi mă deranjează să văd cu câtă lipsă de respect a fost tratat de o parte a presei. Cu toţii suntem oameni şi trebuie să ne uităm în primul rând la noi înşine înainte de a-i judeca pe alţii", a afirmat fostul jucător al lui Real Madrid şi AC Milan.

Adriano (27 de ani), care în urmă cu trei săptămâni a părăsit Italia pentru a se alătura lotului naţionalei Braziliei şi nu a mai revenit la antrenamentele lui Inter, a anunţat vineri că abandonează temporar cariera sportivă, deoarece nu mai are bucuria de a juca fotbal.

Altfel, oficialii lui Flamengo, echipă la care Adriano şi-a început cariera profesionistă, au anunţat că sunt dispuşi să-l primească la antrenamente, dacă acesta va dori să revină pe gazon

De altfel, Adriano a ieşit la atac, vârsându-şi nervii pe cea mai mare vedetă a Braziliei. Atacantul lui Inter l-a calificat pe Pele ca fiind gelos, după ce acesta l-a criticat pentru decizia sa.
"Pele spunea că nu sunt un fenomen. Acele cuvinte le-a spuns pentru că este gelos. Sunt convins că sunt mai puternic şi aş fi putut oferi mai mult?, declara Adriano pentru Il Giorno.

În vreme ce antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, îşi doreşte ca Adriano să fie fericit şi susţine că formaţia pe care o conduce a făcut totul pentru a-l ajuta pe acesta.
?Cel mai important lucru acum este că este fericit. Am mai spus: dacă pierzi un jucător, dar câştigi un om, este perfect?, declara portughezul.

Nu este pentru prima dată când Adriano trece prin momente dificile. Sezonul trecut, Inter i-a permis vedetei sud americane să joace şase luni la Sao Paulo, după ce jucătorul a recunoscut că trece prin momente grele.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close