Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rooney aduce trei puncte lui United. Friedel, cel mai bătrân jucător din istoria lui Villa

Rooney aduce trei puncte lui United. Friedel, cel mai bătrân jucător din istoria lui Villa

Rooney aduce trei puncte lui United. Friedel, cel mai bătrân jucător din istoria lui Villa
02 Feb 2011   •   11:11

Wayne Rooney a înscris de două ori într-un meci pentru prima oară în aproape 11 luni, conducând liderul Manchester United spre o victorie cu 3-1 în faţa lui Aston Villa. Rooney, care a înscris doar cinci goluri în acest sezon, a deschis scorul în primul minut şi apoi a dublat avantajul în prelungirile primei reprize.

"Golurile ajută mereu atacanţii. Are mereu poftă de joc, iar acum a primit şi răsplata", a declarat managerul Alex Ferguson.

Rooney l-a învins pe portarul american Brad Friedel, care la 39 de ani şi 259 de zile a devenit cel mai bătrân jucător din istoria clubului Aston Villa, cu două zile mai bătrân decât fundaşul Ernest Callaghan, care a jucat ultimul său meci pe 12 aprilie 1947, împotriva lui Grimsby Town.

Nou-venitul Darren Bent a înscris pentru Villa în minutul 58, iar Nemanja Vidic a stabilit scorul final în minutul 63. United îşi menţine un avans de cinci puncte în faţa lui Arsenal, care s-a impus cu 2-1 în faţa lui Everton. Clubul din Manchester şi-a extins totodată seria meciurilor fără înfrângere la 29 de partide.

La o zi după ce l-a transferat pe Torres de la Liverpool pentru suma de 50 de milioane de lire sterline, Chelsea a câştigat cu 4-2 la Sunderland, Nicholas Anelka înscriind un gol şi oferind alte două pase decisive. Într-o altă partidă disputată marţi, West Bromwich Albion a remizat cu Wigan, scor 2-2.


×
Subiecte în articol: Manchester United Aston Villa
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close