Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Săpunaru a rămas oaia neagră de la FC Porto. Presa lusitană i-a criticat din nou evoluţia

Săpunaru a rămas oaia neagră de la FC Porto. Presa lusitană i-a criticat din nou evoluţia

Săpunaru a rămas oaia neagră de la FC Porto. Presa lusitană i-a criticat din nou evoluţia
Sursa foto: Cristi Sapunaru
21 Feb 2009   •   18:51

Fundaşul român Cristian Săpunaru nu reuşeşte să mai scape de criticile presei portugheze. Deşi părea, la început, că ce descurca foarte bine la FC Porto, fostul rapidist a intrat într-un con de umbră, prinzând foarte rar prima echipă şi jucând prost atunci când, într-un final, i se dă şansa de a-şi dovedi abilităţile. Săpunaru a fost declarat cel mai slab jucător al echipei în victoria lui Porto, 2-0 cu Pacos Ferreira.
Evoluţia fotbalistului prezent cu echipa României la Campionatul European din 2008 din meciul de vineri cu Pacos Ferreira nu a fost deloc apreciat de jurnaliştii din ţara de la Oceanul Atlantic. Integralist după mult timp de absenţă din echipă, Săpunaru nu a reuşit să impresioneze chiar şi în condiţiile în care echipa sa a câştigat cu 2-0 meciul. Pentru evoluţia sa, fostul jucător de la FC Naţional şi Rapid a primit nota 4 de la cotidianul Mais Futebol, precizează Mediafax.
"Săpunaru a revenit ca titular la FC Porto, dar nu a profitat de această oportunitate. Românul a fost sub nivelul coechipierilor săi", scrie cotidianul lusitan.
FC Porto a câştigat cu scorul de 2-0 meciul disputat în deplasare cu Pacos Ferreira, în partida care a deschis etapa cu numărul XIX în prima ligă din Portugalia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Sapunaru FC Porto
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close