Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari: Dacă nu bat CFR-ul, plec de la Chelsea

Scolari: Dacă nu bat CFR-ul, plec de la Chelsea

Scolari: Dacă nu bat CFR-ul, plec de la Chelsea
27 Noi 2008   •   14:22

?Dacă nu bat CFR-ul, mai bine mă întorc în Brazilia?, a spus Luiz Felipe Scolari, după ce englezii de la Chelsea au pierdut poziţia de lider în grupa A, în urma remizei de la Bordeaux, 1-1. Francezii au rămas în viaţă în Ligă, după ce au egalat cu şapte minute înainte de final şi se pot califica în optimile de finală, dacă vor învinge la Roma în ultima etapă.
Rezultatul l-a dezamăgit pe tehnicianul formaţiei engleze: ?Trebuie să învingem pe CFR Cluj pe teren propriu. Dacă echipa mea nu va câştiga împotriva Clujului, mai bine mă întorc şi rămân în Brazilia?.
În schimb, Laurent Blanc, se arată optimist în ceea ce priveşte calificarea în faza următoare a competiţiei, chiar dacă se află la un punct în spatele lui Chelsea şi la două în urma liderului AS Roma. ?Încă de la tragerea la sorţi, toată lumea se aştepta ca Chelsea şi Roma să se califice, dar mai este şi o a treia echipă în cursă, Bordeaux. După fiecare meci, am continuat să sperăm şi să ne menţinem vii şansele. La fel va fi şi în ultima etapă şi acesta este un lucru bun?, a spus Blanc.
?Este bine pentru club şi că şi-a asigurat locul în Cupa UEFA, dar după ce simţi gustul Champions League, îţi doreşti să dureze cât mai mult. Mai este un meci şi trebuie să-l câştigăm?, a adăugat tehnicianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra CFR Cluj
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close