Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Selecţionerul Ungariei a convocat un jucător purtător al virusului AH1N1, pentru meciul cu România

Selecţionerul Ungariei a convocat un jucător purtător al virusului AH1N1, pentru meciul cu România

Selecţionerul Ungariei a convocat un jucător purtător al virusului AH1N1, pentru meciul cu România
04 Aug 2009   •   16:17

Lăsând la o parte faptul că a convocat pentru amicalul cu România trei jucători care în prezent nu evoluează la nicio echipă de club, selecţionerul Ungariei, Erwin Koeman, a stârnit rumoare în tabăra maghiară când a anunţat convocarea mijlocaşului Vadocz Krisztian, purtător al virusului AH1N1.

Pe 26 iulie 2009, jucătorul de 24 de ani al formaţiei spaniole Osasuna a fost transportat de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău la antrenament. După investigaţii amănunţite, medicii au anunţat că Vadocz este purtător al virusului AH1N1, denumit virusul gripei porcine, informează Gazeta Sporturilor.

Jucătorului i s-a recomandat o pauză de cel puţin două săptămâni, dar, în ciuda avertismentelor date de medici, acesta a revenit după câteva zile la antrenamente. "Medicii m-au liniştit şi mi-au spus să nu îmi fac griji fiindca sunt aproape vindecat. Nu mai am febră şi nici alte simptome. Nici nu mai iau medicamente şi de câteva zile am revenit la antrenamente. Le mulţumesc celor de la Osasuna pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă", a declarat Vadocz.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close