Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sergiu Radu şi Emil Jula aduc echipei Energie Cottbus prima victorie în 2.Bundesliga

Sergiu Radu şi Emil Jula aduc echipei Energie Cottbus prima victorie în 2.Bundesliga

Sergiu Radu şi Emil Jula aduc echipei Energie Cottbus prima victorie în 2.Bundesliga
09 Aug 2009   •   22:21


Energie Cottbus, formaţia românilor Sergiu Radu, Emil Jula şi Ovidiu Burcă, a câştigat, duminică, cu 3-1, în prima etapă din eşalonul secund al Germaniei.

Sergiu Radu nu putea să aibă o revenire mai bună la Cottbus, după perioadele nefericite petrecute la Wolfsburg şi Koln. Atacantul a deschis scorul în minutul 23, însă avantajul lui Cottbus nu a rezistat decât patru minute. Michael Thurk a profitat de o confuzie în careul gazdelor şi a egalat.

Chiar înainte de pauză, debutantul Alexander Bitroff a trimis cu capul după o lovitură liberă şi a dus scorul la 2-1 pentru Cottbus. Gazdele, care au renunţat la o serie de titulari în vară, după retrogradare, a continuat să preseze poarta celor de la Augsburg şi au fost recompensate când un alt român, Emil Jula, a găsit spaţiul porţii cu un şut violent, care a zguduit serios şi transversala, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cei doi atacanţi români au fost titulari la Energie Cottbus şi au evoluat până spre final. Sergiu Radu a fost înlocuit cu Niels Petersen în minutul 84, iar Emil Jula a fost înlocuit cu Valery Sokolenko în minutul 90. Ovidiu Burcă a fost integralist.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close