Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Mutu aduce a doua victorie consecutivă a Cesenei cu o dublă de senzaţie

Serie A: Mutu aduce a doua victorie consecutivă a Cesenei cu o dublă de senzaţie

Serie A: Mutu aduce a doua victorie consecutivă a Cesenei cu o dublă de senzaţie
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   19:08

Adrian Mutu este eroul etapei în Serie A, după ce atacantul român a marcat golurile prin care Cesena a învins pe teren propriu pe Genoa cu 2-0.

 
Mutu a deschis scorul în minutul 70, cu o scăriţă spectaculoasă prin care a transformat penaltyul acordat gazdelor, pentru ca apoi să securizeze succesul echipei sale printr-o execuţie a la Del Piero, cu zece minute înainte de final, într-un moment în care Cesena evolua în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ravaglia.
 
A fost cea de-a doua victorie a Cesenei în Serie A, după cea din etapa precedentă de la Bologna, echipa antrenată de Daniele Arrigoni părăsind ultimul loc al clasamentului, pe care a ajuns Lecce, învinsă sâmbătă de Catania pe teren propriu.
 
Fără Cristi Chivu, neconvocat din cauza unei accidentări, Inter Milano s-a chinuit teribil la Siena, unde a reuşit să se impună cu 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de olandezul de 19 ani Luc Castaignos, în minutul 90.
 
Palermo îşi confirmă statutul de echipă imbatabilă acasă, câştigând cu 2-0 în faţa Fiorentinei şi urcând până pe locul 5 al clasamentului din Italia. Sicilienii au deschis scorul în prima repriză, prin Miccoli, slovenul Ilicic stabilind rezultatul final în minutul 73, dintr-o lovitură liberă.
 
Într-un alt meci disputat duminică după-amiază, Cagliari a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Bologna, scor 1-1. Oaspeţii au marcat primii, prin veteranul Di Vaio, însă sarzii au egalat dintr-un penalty transformat de căpitanul Conti.
 

×
Subiecte în articol: Serie A Adrian Mutu Inter Milano Palermo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close