Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Palermo îşi păstrează procentajul maxim pe teren propriu, după 2-0 cu Lecce

Serie A: Palermo îşi păstrează procentajul maxim pe teren propriu, după 2-0 cu Lecce

Serie A: Palermo îşi păstrează procentajul maxim pe teren propriu, după 2-0 cu Lecce
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Oct 2011   •   11:00

Palermo îşi păstrează procentajul maxim pe teren propriu în actuala ediţie de Serie A, după ce a câştigat cu 2-0 partida cu Lecce, ultima din etapa a 9-a.

Sicilienii au deschis scorul în minutul 28, când Maurizio Pinilla a transformat penaltyul obţinut de Abel Hernandez, acesta din urmă fiind şi cel care a stabilit rezultatul final, în repriza a doua, cu un şut din interiorul careului.

Gazdele ar fi putut obţine un succes şi mai clar, dar Miccoli, Hernandez şi Zahavi au ratat incredibil în ultimele minute din situaţii favorabile.

Am fost şi sunt în continuare liniştit, în ciuda zvonurile care au circulat în privinţa mea după două înfrângeri consecutive. Suntem o echipă tânără şi, poate din acest motiv, nu reuşim să fim la fel de buni şi în deplasare. Dar nu trebuie să uităm că am jucat împotriva unor adversari dificili, printre care şi Milan”, a declarat Devis Mangia, antrenorul celor de la Palermo, atunci când a fost întrebat despre faptul că echipa sa nu reuşeşte evoluţii la fel de bune şi în deplasare.

În urma succesului cu Lecce, sicilienii au urcat pe locul 7 în clasamentul din Italia, la numai trei puncte distanţă de liderul Juventus.

×
Subiecte în articol: Serie A Palermo
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close