Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla câştigă calificarea în Liga Campionilor în minutul 90+4 al meciului cu Almeria (VIDEO)

Sevilla câştigă calificarea în Liga Campionilor în minutul 90+4 al meciului cu Almeria (VIDEO)

Sevilla câştigă calificarea în Liga Campionilor în minutul 90+4 al meciului cu Almeria (VIDEO)
Sursa foto: frederic kanoute
16 Mai 2010   •   16:53

Real Mallorca a fost la doar un pas de o calificare surprinzătoare în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Sevilla a încheiat dramatic campionatul în Spania, cu un gol în ultimul minut de prelungire al meciului cu Almeria, şi a obţinut la limită accesul la masa bogaţilor.

Sevilla şi Mallorca au jucat, sâmbătă, ultimele meciuri în acest sezon de La Liga. Cele două echipe se luptau de la distanţă pentru cel de-al patrulea loc în Liga Campionilor, iar Sevilla avea avantaj de un punct. Cu toate acestea, Almeria a opus o rezistenţă poate neaşteptată în meciul de pe teren propriu. Frederic Kanoute a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 16 şi totul părea să meargă bine pentru Sevilla, dar Soriano a înscris din demivole în minutul 44 şi i-a întors pe adversari de unde plecaseră. Scorul a devenit 1-2 în minutul 53, când mingea l-a lovit pe fundaşul Almeriei, Chico, şi a intrat în poartă, dar colegul Juanma Ortiz i-a readus pe outsideri la egalitate în minutul 79, cu un şut senzaţional din afara careului.
La Palma de Mallorca, Espanyol era condusă cu 2-0 de Real Mallorca, iar tribunele izbucneau în urale la auzul veştii că Almeria egalase. Bucuria finală avea să le aparţină, însă, tot celor de la Sevilla, întrucât Rodrigo Rios a şutat dintr-o poziţie grea în minutul 90+4 şi a adus o calificare miraculoasă echipei sale în Liga Campionilor.

Sâmbătă s-au mai jucat meciurile:
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruna 2-0
Atletico Madrid - Getafe 0-3
Zaragoza - Villareal 3-3
Mallorca - Espanyol 2-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Primera Division Liga Campionilor sevilla
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close