Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla e dominată ca pe maidan de Getafe, dar merge în finala Cupei Spaniei (VIDEO)

Sevilla e dominată ca pe maidan de Getafe, dar merge în finala Cupei Spaniei (VIDEO)

Sevilla e dominată ca pe maidan de Getafe, dar merge în finala Cupei Spaniei (VIDEO)
Sursa foto: manolo jimenez
11 Feb 2010   •   10:19

FC Sevilla este prima finalistă a echiţiei 2009/2010 a Cupei Spaniei. Şi asta cu toate că andaluzii au făcut un meci extrem de slab în manşa a doua a semifinalei cu Getafe. Fosta echipă a lui Cosmin Contra a dominat-o pe mai bine cotata adversară de la început până la sfârşit şi a câştigat chiar cu 1-0. Spre ghinionul madrilenilor, rezultatul de 2-0 obţinut de Sevilla în tur s-a dovedit în cele din urmă decisiv.
Minim două goluri erau nevoiţi outsiderii de la Getafe să marcheze, miercuri, cu Sevilla pentru a spera măcar la prelungiri. Mai mult, dacă vroiau să se califice, madrilenii aveau nevoie de trei goluri sau să câştige loteria penalty-urilor. Cu toate acestea, situaţia nefavorabilă nu i-a dezarmat pe cei de la Getafe, iar jucătorii lui Michel au sărit din primul minut în atac. Au ratat ocazie după ocazie, exasperându-i pe fani şi pe antrenorul Sevilliei. Jimenez a fost chiar eliminat de arbitrul partidei după un acces de nervozitate.
În cele din urmă a venit şi golul, în minutul 52, când Soldado l-a executat pe Palop, dar apoi festivalul ratărilor a continuat şi Sevilla a scăpat cu faţa curată în cele din urmă. În ultimul act al Cupei Spaniei, andaluzii vor întâlni, probabil, Atletico Madrid, care a câştigat turul semifinalei cu Racing Santander cu 4-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla Getafe Cupa Spaniei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close