Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla: Meciul cu Urziceni nu va fi uşor

Sevilla: Meciul cu Urziceni nu va fi uşor

Sevilla: Meciul cu Urziceni nu va fi uşor
Sursa foto: Manolo Jimenez
16 Sep 2009   •   12:43

Seviila nu se aşteaptă la cadouri din partea Urziceniului, deşi poate doar la nivel declarativ, apreciază că Unirea poate pune probleme. Portarul Andres Palop susţine că Sevilla nu va câştiga "uşor" meciul cu Unirea Urzceni în Grupa G a Ligii Campionilor şi subliniază că poziţia de favorit nu îţi aduce în mod obligatoriu şi victorii.
Cele două formaţii se întâlnesc pe stadionul Ramon Sanchez Pijuan pentru prima ieşire în Ligă a campionilor români, iar Palop arăta că aceştia vor beneficia de tot atât respect ca orice altă echipă.
"Ne-am câştigat reputaţia de favoriţi ai grupei prin ce facem pe teren. Este un meci care se joacă. Acesta este fotbalul şi nu poţi spune că vei câştiga uşor," declara acesta.
Palop admite însă că formaţia sa are mai multă experienţă şi că este vital să îmbunătăţească performanţa din 2007.
"Avem mai mulţi jucători cu experienţă de Champions League . Vrem să îmbunătăţim performanţa dar ştim că va fi dificil. Ambele echipe au aşteptări mari, dar noi în special, deoarece am aşteptat doi ani?, aprecia Palop .
Pe de altă parte, antrenorul spaniolilor, Manolo Jimenez, sublinia că a studiat şi cele mai mici detalii pentru a evita orice surpriză. El îşi aminteşte de performanţa Clujului de anul trecut când a învins în deplasarea de la Roma cu 2-1, pentru a face apoi un egal, 0-0, cu Chelsea, în România.
Manolo Jimenez a subliniat că a studiat bine Unirea Urziceni pentru a evita soarta echipei giallorossa de anul trecut.
"Aş minţi dacă aş spune că îi ştiam, dar Cluj erau cu adevărat necunoscuţi pentru Roma şi i-a băgat pe italieni în corzi," explica Jimenez pentru Marca.
"Echipa lor are o medie de vârstă de 28 de ani şi multă experienţă. Trebuie să fim calmi să îi batem, deoarece dacă ne agităm, ne vom deschide pentru contraatacuri?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Unirea Urziceni sevilla
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close