Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spectacol în La Liga: Higuain şi Eto?o, câte patru goluri pentru Real Madrid şi Barca (VIDEO)

Spectacol în La Liga: Higuain şi Eto?o, câte patru goluri pentru Real Madrid şi Barca (VIDEO)

Spectacol în La Liga: Higuain şi Eto?o, câte patru goluri pentru Real Madrid şi Barca (VIDEO)
09 Noi 2008   •   02:23

Sâmbătă, campionatul spaniol de fotbal a programat doar două partide, însă protagonistele acestor întâlniri au oferit un real spectacol fanilor. Evident, din această ecuaţie nu puteam lipsi cele două mari nume din La Liga, Real Madrid şi FC Barcelona.
În primul meci al etapei a zecea, Real Madrid a reuşit să treacă de Malaga cu ajutorul celor patru goluri înscrise de Gonzalo Higuain, într-un meci senzaţional care a avut de toate, mai puţin apărări. Oaspeţii au condus de trei ori, prima oară prin golul lui Eliseu din minutul 5, apoi prin reuşita lui Nabil Baha, ca în final să conducă prin golul lui Apono din penalty. Din păcate pentru ei, Higuain a egalat de fiecare dată, iar în final a recuperat mingea din penalty-ul ratat tot de el pentru a oferi gazdelor o victorie uimitoare. Ca drama să fie completă, Real Madrid a jucat în zece oameni o repriză întreagă, după ce Sergio Ramos a primit direct cartonaşul roşu înainte de pauză.

În a doua partidă, Samuel Eto?o a dat startul unui recital al Barcelonei în meciul cu Valladolid. ?Extratereştrii? au învins cu 6-0 pe Nou Camp, primele patru goluri fiind înscrise în prima echipă de atacantul camerunez, ca Eidur Gudjohnsen să marcheze în minutul 71 pentru 5-0, iar francezul Thierry Henry să închidă tabela pe finalul partidei. Barca a obţinut astfel a opta victorie consecutivă şi a ajuns la 25 de puncte în clasament, în zece etape, două înaintea campioanei en-titre, Real Madrid, care ocupă poziţia a doua. Pe locul trei se află Villarreal, cu 21 de puncte, care joacă duminică pe teren propriu cu Almeria, când sunt programate şi restul partidelor din La Liga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close