Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua îşi ia revanşa cu Maccabi Haifa şi rupe "blestemul Naţional Arena"

Steaua îşi ia revanşa cu Maccabi Haifa şi rupe "blestemul Naţional Arena"

Steaua îşi ia revanşa cu Maccabi Haifa şi rupe "blestemul Naţional Arena"
Sursa foto: Foto: GSp.ro
04 Noi 2011   •   00:05

Steaua Bucureşti a obţinut prima victorie în acest sezon al grupelor Europa League, învingând cu 4-2 formaţia Maccabi Haifa şi luându-şi astfel, măcar parţial, revanşa în faţa israelienilor. După 0-5 în partida tur, roş-albaştrii se mai confruntau cu o problemă: nicio echipă românească nu reuşise să câştige pe Naţional Arena. Toate lucrurile au însă un început, iar Steaua a dat startul victoriilor pe noul stadion, reintrând totodată în cărţile calificării pentru primăvara europeană.

Steaua a început perfect iar după numai 20 de minute conducea deja cu 2-0. Tatu, cu o lovitură de cap din 8 metri, şi Florin Costea, cu un şut superb de la marginea careului, au adus-o pe Steaua în avantaj. Israelienii nu s-au speriat şi au revenit imediat pe tabelă, Meshumar şi Katan reuşind să egaleze până la pauză.

Părea încă un meci sortit eşecului pentru români pe Naţional Arena, mai ales că imediat după pauză Steaua s-a văzut şi cu un om mai puţin, după ce Florin Costea a fost eliminat pentru un fault stupid. Tănase a ieşit însă la rampă şi i-a readus în avantaj pe bucureşteni după ce a marcat cu capul din apropiere şi tot el a făcut 4-2 cu un şut în forţă de la 28 de metri.

În cealaltă partidă a grupei, Schalke 04 a ratat ocazia de a se desprinde în fruntea clasamentului grupei J, remizând, scor 0-0, pe teren propriu, cu AEK Larnaca.

Clasament:
1. Schalke - 8
2. Maccabi - 6
3. Steaua - 5
4. AEK - 2

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close