Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu a atras scouterii lui Bayern Munchen la meciurile lui Lazio

Ştefan Radu a atras scouterii lui Bayern Munchen la meciurile lui Lazio

Ştefan Radu a atras scouterii lui Bayern Munchen la meciurile lui Lazio
Sursa foto: stefan radu
08 Dec 2009   •   18:52

Fostul fundaş dinamovist Ştefan Radu ar putea face mutarea vieţii, la cea mai reputată echipă germană, Bayern Munchen. Jucătorul lui Lazio Roma a fost urmărit la ultimele partide de doi scouteri ai echipei bavareze. Preţul pe care germanii ar fi dispuşi să îl plătească este de 3 milioane de euro. De asemenea, oficialii lui Bayern au mai urmărit încă doi jucători de-i lui Lazio, pentru care sunt dispuşi să cheltuie sume considerabile.
Paul Breitner şi Wolfgang Dremmler, scouteri ai clubului munchenez, i-au urmărit pe trei jucători ai lui Lazio la meciurile cu Red Bull Salzburg şi AS Roma, potrivit Mediafax. Pe lângă Ştefan Radu, cotat la 3 milioane de euro, Diakite (2,1 milioane de euro) şi Zarate (14 milioane de euro) sunt doriţi de clubul care, marţi, forţează calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor chiar pe teren italian, cu Juventus Torino. Interesul lui Bayern s-ar putea materializa la sfârşitul sezonului, atunci când vor apărea şi eventualele oferte.
Ştefan Radu joacă la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat de la Dinamo pentru 5,4 milioane de euro, după un campionat câştigat în România cu echipa din Ştefan cel Mare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stefan Radu Lazio Roma Bayern Munchen
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close